Nytt avsnitt av Epilogen Podcast – “Dold Narcissism”

 

Lyssna HÄR eller via SPOTIFY, ITUNES etc.

Avsnitt 4 – “Dold Narcissism”. Kreativ och underhållande fakta-podd om narcissism och psykisk misshandel. Vad är dold narcissism och narcissistisk misshandel? Hur blir man egentligen indragen och sedan fast i en skadlig relation med en narcissist? Vad döljer sig bakom narcissistens charmiga mask och subtila manipulation? Lyssna för att få svar!

Fakta varvas med teater-inslag och underhållning när överlevaren och allkonstnären Mia Makila tar oss med på ett äventyr in i narcissistens twistade värld! Vi får bland annat följa det fiktiva paret Lena och Martin, från deras första dejt tills att deras relation blir alltmer skrämmande ju mer Martins dolda narcissism smyger sig på. Med sin personliga värme och lekfullhet, målar hon upp en tydlig bild av narcissistisk personlighetsstörning och dess förvirrande och förödande konsekvenser.

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s