Epilogen Podcast på Bok- och poddfestivalen

Jag och Epilogen Podcast kommer att medverka på Bok- och poddfestivalen på Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping den 28 januari. Fokuset kommer ligga på hur jag använt social impact storytelling (eller social impact entertainment) i podden och förhoppningsvis kan jag inspirera andra att också göra en positiv samhällsförändring med hjälp av sin kreativitet och glöd!
Mitt föredrag börjar kl 10.30 men jag kommer att vara på plats på festivalen mellan kl 10-16. Läs mer på Louis De Geers hemsida för biljettinfo och tider.

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s