Antagen till NoMoKo

Nu kan jag äntligen gå ut med nyheten om att jag är en av årets fyra utvalda konstnärer som Norrköpings konstmuseum valt ut att visa sin konst i projektet NoMoKo i det häftiga, rostfärgade parkeringshuset på Nya Torget i Norrköping! Ni som har vägarna förbi kan avnjuta ett av mina verk som visas där under perioden april-september! Jag känner mig så ärad över att konstmuseets jury valt att stötta mig och mitt arbete – och även stolt över att få representera den lite mer obskyra konsten och göra den mer tillgänglig för allmänheten att beskåda i offentlig miljö!

Så här fint presenteras det unika NoMoKo-projektet: “Med NoMoKo vill vi tillsammans skapa en mötesplats för tillfällig offentlig konst i Norrköping. Den offentliga konsten bidrar till upplevelser, aktivitet, reflektion och kreativa livsmiljöer i Norrköping. Konst i stadsrummet ökar tillgänglighet och trygghet kring en plats.”

Mer info kommer.

Write a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s