EPILOGEN PODCAST

.

LYSSNA PÅ ALLA AVSNITT HÄR!

(ELLER VIA SPOTIFY och PODBEAN)

.

III: Sannas epilog

I avsnitt 3 av Epilogen Podcast, delar Sanna med sig av sina upplevelser av det dolda våldet. Detta är hennes epilog – efterordet till ett mörkt livskapitel.

.

II: Det dolda våldet – Del 2

Del 2 av “Det dolda våldet” – om psykisk misshandel. Varför stannar man egentligen i skadliga relationer och varför är det så svårt att lämna dem?

.

I: Det dolda våldet – Del 1

“Det dolda våldet” del 1. I det första avsnittet av Epilogen Podcast frågar sig överlevaren och konstnären Mia Makila: “vad räknas egentligen som våld och misshandel?”. 

.


.

OM EPILOGEN PODCAST

Epilogen Podcast är en välproducerad podd om psykologisk och narcissistisk misshandel. Konstnären och överlevaren Mia Makila använder både värme och kreativitet för att dela med sig av sina upplevelser och kunskap om det dolda våldet, som kan vara svårt att upptäcka och förstå sig på. Vi får även få ta del av andra överlevares berättelser och tips. Om du vill dela med dig av din berättelse, mejla gärna: epilogenpodcast@gmail.com

.

.

“Jag är inte någon expert på trauma eller psykisk misshandel, jag är inte heller psykolog – men jag är en överlevare av flera destruktiva relationer och olika former av misshandel. Under de senaste 10 åren har jag varit djupt engagerad en intensiv research om trauma och traumaläkning – och under de senaste 5 åren fördjupat mig kring psykisk misshandel, emotionell misshandel och narcissistisk misshandel – det vill säga “det dolda våldet”. Det är vad Epilogen Podcast kommer fokusera på och utforska.

Jag är ju konstnär, utbildad idéhistoriker och konstvetate – och skriver även på min första roman. Under 15 år drev jag en blogg om min resa tillbaka till livet från misshandeln, så jag är van att vara öppen och personlig. Jag hoppas att med min kreativitet, mitt intellekt och litterära sida kunna förtydliga det som är komplext, svårt att ta på, svårt att tala om. Kanske kan jag klä subtil manipulation i en form som gör den begriplig och därmed även öka människors medvetande kring den. Det är mitt mål med Epilogen Podcast – att sprida kunskap och förståelse kring det dolda våldet. ❤” 

– Mia Makila, 2020

.

Följ Epilogen Podcast på sociala medier:

INSTAGRAM // Facebook

.


.