EPILOGEN PODCAST

OM EPILOGEN PODCAST

Epilogen Podcast är en välproducerad podd om psykologisk och narcissistisk misshandel. Konstnären och överlevaren Mia Makila använder både värme och kreativitet för att dela med sig av sina upplevelser och kunskap om det dolda våldet, som kan vara svårt att upptäcka och förstå sig på. Vi får även få ta del av andra överlevares berättelser och tips. Om du vill dela med dig av din berättelse, mejla gärna: epilogenpodcast@gmail.com . Följ Epilogen Podcast på sociala medier: InstagramFacebook


.
.

LYSSNA PÅ ALLA AVSNITT HÄR!

ELLER VIA SPOTIFYiTUNES PODBEAN

.

V: Den falska kärleken

Avsnitt 5 – “Den falska kärleken” är en lektion i kärlek! Vi kan inte förstå destruktiva relationer utan att prata om det som förenar dem: den falska och skadliga kärleken! Kan kärlek verkligen vara skadlig eller är det då något annat? Varför hamnar vi i relationer som får oss att må dåligt och varför är det så svårt att ta sig ur dem? Lär dig att genomskåda den falska kärleken och hur du blir immun mot den!

.

.

IV: DOLD NARCISSISM

Avsnitt 4 – “Dold Narcissism”. Fakta varvas med teater-inslag och underhållning när överlevaren och allkonstnären Mia Makila tar oss med på ett äventyr in i narcissistens twistade värld! Vi får bland annat följa det fiktiva paret Lena och Martin, från deras första dejt tills att deras relation blir alltmer skrämmande ju mer Martins dolda narcissism smyger sig på. Med sin personliga värme och lekfullhet, målar hon upp en tydlig bild av narcissistisk personlighetsstörning och dess förvirrande och förödande konsekvenser.

.

III: Sannas epilog

I avsnitt 3 av Epilogen Podcast, delar Sanna med sig av sina upplevelser av det dolda våldet. Detta är hennes epilog – efterordet till ett mörkt livskapitel.

.

II: Det dolda våldet – Del 2

Del 2 av “Det dolda våldet” – om psykisk misshandel. Varför stannar man egentligen i skadliga relationer och varför är det så svårt att lämna dem?

.

I: Det dolda våldet – Del 1

“Det dolda våldet” del 1. I det första avsnittet av Epilogen Podcast frågar sig överlevaren och konstnären Mia Makila: “vad räknas egentligen som våld och misshandel?”. 

.

 


.