EPILOGEN PODCAST

.

OM EPILOGEN PODCAST

Epilogen Podcast är en kreativ och ljud-illustrerad podd om psykisk misshandel, narcissism och våld i nära relationer. Epilogen är producerad, skriven och framförd av överlevaren och konstnären Mia Makila, som med både lekfullhet och djup utforskar det dolda våldet och resan från att vara offer till att bli överlevare som sedan börjar blomstra. Vi får även ta del av andra överlevares berättelser. Vill du bidra med din egen berättelse i podden, mejla: epilogenpodcast@gmail.com .

Följ Epilogen Podcast På InstagramFacebook

.


.

Lyssna på EPILOGEN PODCAST

.

SPOTIFY

APPLE

PODBEAN

.

(eller nedan)

.


.

EPILOGEN PODCAST

Avsnitts-arkiv

.

VII: Klaras Epilog

I avsnitt 7 – “Klaras epilog” får vi höra överlevaren Klara berätta om sina erfarenheter av gaslighting och psykisk misshandel. I avsnittet diskuteras även vikten av att få berätta om sina upplevelser, utan att känna skuld och skam.

.

Julspecial – Ensamma tillsammans

Epilogens julspecial “Ensamma tillsammans” är en varm och tröstande famn för alla som känner sig ensamma under jul och nyår. Mia Makila blandar motiverande visdomsord med lekfull humor. Podden innehåller även exklusiva julhälsningar från Mias kreativa vänner.

.

VI: Ditt lidande – narcissistens reningsbad

Avsnitt 6 “Ditt lidande – narcissistens reningsbad” utforskar “det tysta lidandet” som offret tvingas uthärda, då narcissisten vägrar ta ansvar för sitt skadliga beteende och istället twistar till verkligheten genom att intala offret att hen är ‘psykiskt sjuk’ eller ‘hysterisk’. Narcissisten framställer sig som offer och får sitt offer att likna en förövare.

 

.

V: Den falska kärleken

Avsnitt 5 – “Den falska kärleken” är en lektion i kärlek – för vi kan inte förstå destruktiva relationer utan att prata om det som förenar dem: den falska och skadliga kärleken. Lär dig att genomskåda den falska kärleken och hur du blir immun mot den!

.

IV: DOLD NARCISSISM

Avsnitt 4 – “Dold Narcissism”. Fakta varvas med teater-inslag och underhållning när överlevaren och allkonstnären Mia Makila tar oss med på ett äventyr in i narcissistens twistade värld!

.

III: Sannas epilog

I avsnitt 3 av Epilogen Podcast, delar Sanna med sig av sina upplevelser av det dolda våldet. Detta är hennes epilog – efterordet till ett mörkt livskapitel.

.

II: Det dolda våldet – Del 2

Del 2 av “Det dolda våldet” – om psykisk misshandel. Varför stannar man egentligen i skadliga relationer och varför är det så svårt att lämna dem?

.

I: Det dolda våldet – Del 1

“Det dolda våldet” del 1. I det första avsnittet av Epilogen Podcast frågar sig överlevaren och konstnären Mia Makila: “vad räknas egentligen som våld och misshandel?”. 

 

.


.

EPILOGEN PODCAST i media

Norrköpings Tidningar, 21 december 2020

.


.